Gerrit van Eijck

Consulent

Ik ben geboren in 1957 en opgegroeid in een groot gezellig gezin in Rijen. Al jaren ben ik getrouwd met Manda en samen hebben we een dochter, die inmiddels zelfstandig woont. Ook onze pleegdochter is inmiddels uitwonend.

Ik voel me een echt buitenmens, vandaar dat ik met plezier op het platteland woon en graag in de natuur vertoef, waarbij ik kan genieten van een boswandeling met de hond.

Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan studeren en gaan werken in de GGZ. Ik ben werkzaam geweest als sociotherapeut; later als leidinggevende en projectmedewerker/consulent. Eind jaren 90 is het initiatief ontstaan om een reïntegratiebureau op te zetten; Bureau Revenu.

Tijdens het werk van Bureau Revenu ontstond steeds meer belangstelling in het regelen van financiële kwesties en het oplossen van financiële problemen. De opzet van Bureau Advina is een logisch gevolg hiervan.

In mijn werkzame leven heb ik vele mensen ontmoet. Het opbouwen van een functionele samenwerkingsrelatie in een gemoedelijke sfeer, trekt mij aan. Bemiddeling in situaties waarbij emoties en belangenverstrengeling aan de orde zijn, is één van mijn sterke kanten.

Reeds jaren ben ik bekend met allerlei regelingen op financieel gebied. Ook heb ik veel ervaring opgebouwd op het gebied van onderbewindstelling, schuldbemiddeling, juridische en fiscale zaken.

Deze expertise zet ik in bij de begeleiding bij nalatenschappen.

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en door de juiste acties op de juiste momenten in te plannen en uit te voeren, wordt de nalatenschap naar tevredenheid afgewikkeld.

Mijn motto is: Begeleiding en bemiddeling loont!

Door de inzet van een onafhankelijke consulent bij de afwikkeling van een nalatenschap,  ontstaat rust en duidelijkheid in het proces.

Hierdoor komt energie vrij die ingezet kan worden bij de emotionele kant van de rouwverwerking.


Jolin van Eijck

Office manager

Mijn naam is Jolin van Eijck. Ik ben geboren in 1995 en ben opgegroeid in Hulten, Brabant. Ik ben de dochter van Gerrit en Manda, die Bureau Advina hebben opgezet.

Na mijn basisschool ben ik naar het Theresialyceum gegaan, waar ik het VWO heb afgerond. Hierna heb ik mijn ouderlijk huis te Gilze verlaten en ben gaan wonen in de stad Leiden, waar ik in 2013 op de Universiteit Leiden met de opleiding Psychologie ben gestart. Afgelopen jaar heb ik de Master Clinical Psychology in ontvangst mogen nemen, en ben ik daarnaast met een tweede Master gestart: Management (van de Publieke Sector).

Sinds 2,5 jaar woon ik in Leiden samen met mijn vriend en onze twee katten.

Bij Bureau Advina ben ik werkzaam als officemanager en ga ik me bezig houden met marketingactiviteiten.

Mijn motto is: In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.

Ik hoop dat u dat ook zult ervaren tijdens de begeleiding van Bureau Advina.