Mevrouw A.  uit Tilburg

Ik wist totaal niet wat me te wachten stond bij de afwikkeling van de erfenis van mijn ex-partner. Dit in verband met de erfenis voor onze minderjarige zoon. De vele onduidelijkheden maakten me erg onzeker.

Mij werd geadviseerd om contact op te nemen met Bureau Advina, die hulp aanbiedt bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Al snel had ik een afspraak met Gerrit van Eijck van Bureau Advina. Heel duidelijk heeft hij uiteengezet welke stappen gezet moeten worden. Met raad en daad biedt hij nu ondersteuning.

De afwikkeling van de nalatenschap zal nog geruime tijd in beslag nemen, maar ik heb er nu alle vertrouwen in dat alles zorgvuldig verloopt.

En als er toch ergens nog een kink in de kabel komt, dan kan ik altijd Gerrit om hulp vragen.

 

Mevrouw H. uit Rijen

Bij toeval kwam ik in contact met Gerrit van Eijck van Bureau Advina.

Op een duidelijke wijze heeft hij uiteengezet wat voor mij de voordelen zijn als ik besluit dat de kinderen hun erfdeel kunnen opeisen op het moment dat ik moet worden opgenomen in een zorgcentrum.

Na er nog een nachtje over te hebben geslapen, heb ik de notaris gebeld, een afspraak gemaakt en zijn al mijn wensen bij de notaris vastgelegd.

 

Familie B. uit Goirle

Wij hebben van Gerrit uitleg gekregen over het levenstestament. Hij nam de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen.
Gaandeweg werd ons duidelijk dat een levenstestament voor ons erg nuttig kan zijn.

Niet veel later hebben we bij de notaris het levenstestament getekend.

 

Familie de K. uit Breda

Via via zijn wij in contact gekomen met Bureau Advina.

Op verzoek is Gerrit een keer langs gekomen om uitleg te geven over de wettelijke regelingen rondom erfenissen. Onder het genot van een kopje koffie heeft Gerrit uitgelegd hoe onze erfenis verdeeld zou gaan worden indien we geen testament laten maken.

Al snel werd duidelijk dat we flink aan erfbelasting kunnen besparen als we wél een testament laten opmaken. Maar dan moeten we wel actie ondernemen.

Ook heeft Gerrit informatie gegeven over het levenstestament. Al snel waren we ervan overtuigd dat wij ook een levenstestament willen laten opmaken.

Afsluitend heeft Gerrit ons geadviseerd bij de selectie van het notariskantoor.

We zijn blij dat Gerrit ons het duwtje in de rug gegeven heeft, waardoor we in actie zijn gekomen.